In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului.

1. Returnarea banilor


- Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

- Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit, iar in cazul produselor sigilate, acestea sa fie nedesfacute).


- In cazul in care coletul se trimite prin curier, clientul are obligatia de a anunta un reprezentant al SC Genesys Comp SRL pentru a stabili modalitatea de returnare a acestuia.


- In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

2. Schimbarea marimii produsului

Taxele de transport vor fi suportate de Dvs (client)

3. Schimbarea produsului cu un alt produs

- Daca nu sunteti multumit de produs, il puteti schimba cu un produs similar in maxim 24 ore de la primirea acestuia.


Coş  

Nici un produs

Livrare lei 0,00
Total lei 0,00

Coş Plăteşte