Va multumim ca ati accesat site-ul nostru www.genesyscomputers.ro

Confidentialitate

GENESYS Comp SRL duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Puteti vizita pagina noastra web fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. GENESYS Comp SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (comenzi, cereri, oferte preturi). www.genesyscomputers.ro si GENESYS Comps SRL nu incurajeaza spam-ul, nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane (fizice sau juridice), nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul paginilor sau formularelor acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Suport

Pentru clarificari si suport tehnic va stam la dispozitie pe adresa de e-mail office@genesyscomputers.ro, sau la telefon 0264-596687. Mesajele sunt preluate doar in zilele lucratoare: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00. Driverele disponibile pentru download sunt oferite "asa cum sunt", fara garantii de nici un fel. Firma nu este raspunzatoare de nici un prejudiciu adus sistemelor d-voastra, cauzat de descarcarea sau folosirea acestora.

Informatiile de pe site

GENESYS Comp SRL incearca sa ofere informatii cat mai precise in ceea ce priveste continutul si preturile afisate pe acest site. Cu toate acestea nu putem garanta ca datorita unor greseli neintentionate, descrierile, pretul si orice alta informatie legata de un anumit produs sunt intotdeauna corecte, complete sau actuale.

Pretul produselor afisate

Preturile finale sunt exprimate in lei, incluzand TVA 24%. In eventualitatea unui produs afisat cu un pret incorect datorita erorilor de tip informational sau tehnic, GENESYS Comp SRL isi rezerva dreptul de a refuza/anula orice comanda pentru acel produs si va remedia in cel mai scurt timp greseala respectiva. Contravaloarea comenzilor poate fi achitata doar in lei (RON).

Oferte speciale

Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv in limita stocului disponibil.

Notificari

Siglele si marcile inregistrate folosite pe site sunt proprietatea detinatorilor acestora. Preturile si specificatiile produselor precum si termenii se pot schimba fara o notificare prealabila.


Coş  

Nici un produs

Livrare lei 0,00
Total lei 0,00

Coş Plăteşte